Sabtu, 1 September 2012

Bengkel dan Seminar bagi Matapelajaran Sains Sekolah Rendah


√ Cikgu Azmi berpengalaman mengajar selama 11 tahun di sekolah rendah.

√ Cikgu Azmi terus diberi kepercayaan untuk mengajar tahun 6, calon – calon UPSR dan berpengalaman mengajar matapelajaran Sains tahun 6 selama 10 tahun.
  
√ Cikgu Azmi sentiasa menimba ilmu dengan beberapa guru – guru berpengalaman dalam mengajar matapelajaran Sains Sekolah Rendah dan bergaul dengan guru – guru yang sedang dan pernah menjadi penanda Kertas Sains UPSR.

√ Sangat berminat dalam perkongsian ilmu dan pengendalian bengkel – bengkel dan seminar terutamanya dalam teknik – teknik menjawab Kertas Soalan Sains UPSR.

√ Berpengalaman dan berkebolehan dalam mengendalikan bengkel dan seminar di peringkat sekolah.

√ Berpengalaman mengendalikan tuisyen persendirian selama 11 tahun dan Kelas Tuisyen Cikgu Azmi berjaya membantu murid – murid mengubah gred daripada tidak cemerlang kepada cemerlang. Berjaya membantu murid – murid tuisyen Cikgu Azmi mencapai apa yang diimpikan.

√ Cikgu Azmi mulai aktif dan bersedia untuk berkongsi ilmu yang ada dengan mana – mana pihak yang berhasrat ingin mengadakan bengkel dan seminar bagi matapelajaran Sains untuk murid – murid tahap dua dan calon – calon UPSR.

√ Cikgu Azmi diberi kepercayaan dan sudah mula beberapa kali mengendalikan bengkel dan seminar bagi calon – calon UPSR bagi matapelajaran Sains.

√ Cikgu Azmi boleh dihubungi di talian 013 – 2795903 atau email : naimoiman@gmail.com jika ada pihak yang ingin mendapatkan khidmat Cikgu Azmi sebagai fasilitator atau tutor dalam bengkel atau seminar Sains UPSR.

√ Cikgu Azmi sedia membantu murid mencapai apa yang diimpikan.

Cikgu Azmi menjadi pengajar di SK Seremban Jaya 2 setiap hari Sabtu 2 minggu sekali. Mencurah segala ilmu dan kemahiran yang ada.

1 ulasan:

  1. hebatnya profail cikgu...

    jemput jugak ke blog Sains saya cikgu

    http://cikguhailmi.blogspot.com/

    BalasPadam